EN DEL AV DIAMOND CIRCLE

Lake Myvatn-området er en naturskjønn region som ligger i nordlige Island og er en del av Diamond circle ruten. Det er kjent for sitt dramatiske landskap, inkludert den krystallklare innsjøen Myvatn, omgitt av vulkanske formasjoner og fargerike lavafelt. Området er også hjemsted for et mangfold av fuglearter og er et paradis for fuglekikkere om sommeren. Besøkende kan utforske fascinerende geotermiske områder som Námaskarð med sine boblende leirpytter og fumaroler. Andre populære attraksjoner inkluderer Dimmuborgir, en labyrint av lavasteinformasjoner, og Viti, en eksplodert kraterbukt. Myvatn-området tilbyr også muligheter for avslapning i varme kilder, fotturer og unike geologiske opplevelser, noe som gjør det til et must-besøk for natur-elskere og eventyr-entusiaster.

Komme seg dit: (Myvatn nature baths):

Fra Akureyri, 1t og 15min, via ringvei 1.

Fra Husavik, 53min, via vei 87.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Skjermbilde-2024-02-20-kl.-18.07.17-1024x352.jpg

Map of the Lake Myvatn-området:

Vanskelig å velge en favoritt her så anbefaler helst å tilbringe minst 2 dager her.

Love Desi ❤️