Turforslag

Kristines lang spesial no. 2

Kristines lang spesial no. 2 er en variant av Kristines lang spesial no.1. Den eneste forskjellen er at slutten av turen ikke går via bilvei, men via en mindre skogssti som tar deg tilbake til hønsehuset i Lepsøybakken. Turen starter som vanlig ved postkassestativet på toppen av Lepsøybakken. Se sort pil for hvor jeg tok av til en mindre sti. Denne stien er ikke lett å finne, men når du først har kommet et lite stykke på vei (forbi en steinete stigning) så er stien ganske bra.

Du legger kanskje merke til at du etter et stykke treffer inn på siste del av Isak spesial turen 🙂

kristine lang spesial no 2
Varighet og distanse

Veldig fin skogstur uten biltrafikk og fin lengde og tidsbruk 🙂

For GPX fil av turen klikk på GPX logo

God tur ❤❤❤

For flere turer trykk her