Turforslag

Kristines lang spesial no. 1

Kristines lang spesial no. 1 er en litt lenger utgave av Kristines spesial. Begge turene starter likt ved postkassestativet på toppen av lepsøybakken. Rett sør for Lepsøyvannet er det to større myrområder (markert hvitt på kartet) og mellom dem går en hovedsti. Ved den sorte pilens markering på kartet under ser du hvor jeg tok av fra Kristine spesial for å komme ned til hovedstien. Denne hovedstien vil ta deg frem til Lepsøyvannet. Ved den blå pilen skjærer jeg av fra hovedstien og går inn på en ny sti som tar meg ned til hovedveien. Avstikker fra Kristine spesial turen er en mindre sti som kan være vanskelig å følge, den er ikke merket på noen måte heller.

Kart av  Kristine lang spesial no. 1
Kristine lang spesial no. 1 – Kart

Tid og lengde:

Grei lengde på turen synes jeg med sine 45 min

Kristine lang spesial no. 1
Kart med bilder; Kristine lang spesial no. 1

Lenker:

Tursporet mitt kan lastes ned som GPX fil:

Flere turer i Lepsøyskogen finnes HER

Hvis du vil unngå hovedvei kan du gå denne varianten av Kristines lang spesial. For turforslag til Kristine lang spesial no 2 trykk HER

God tur ❤❤❤