Turforslag

Kristine spesial

Kristine spesial var den første turen jeg gikk i Lepsøyskogen og den har blitt min hverdagsfavoritt. Turen er relativt kort men jeg får allikevel følelsen av å være dypt inne i skogen. Det er ekstra fint på dager da tiden ikke gir rom til de lengre turene.

bilde 1: Tursporet mitt på terrengkart

Kristine spesial starter og stopper ved postkassene på toppen av Lepsøy bakken. Denne turen går ikke via hovedvei og det kan være en fordel, spesielt på de mørke årstidene. Helt nord på sporkartet mitt så passerer jeg en sommerhytte ved sjøen ellers er det kun skog. Det er god sti hele veien med ett par bløte partier.

bilde 2: bilde fra skogen

Jeg har laget en kort video fra skogen som du kan se her. Video og bildet er tatt der den sort pilen peker på bilde nr 1.

Husk at det er lett å miste stien i denne skogen, det er mye stier og dyretråkk så pass på så du ikke forviller deg ut på nye eventyr 🙂

God tur ❤

For GPX fil av turen klikk på GPX logo

Link til andre turer i denne trollskogen finner du her