Turforslag

Isak spesial

Isak spesial er en tur oppkalt etter hunden til min gode venn og nabo. Det var min nabo som tok meg med på turen som hun og hunden Isak hadde begynt å gå fast. Turen starter ved postkassestativet på toppen av Lepsøybakken og ender tilbake samme sted via hønsehuset ved Lepsøy gartneri. Så ingen hovedvei på denne turen.

Turen starter likt som Kristine spesial turen, men på slutten så er det en port langs stien på venstre hånd som du skal gå igjennom. Innenfor dette inngjerdete området har det vært mye trefelling opp igjennom tidene. I motsetning til resten av skogen så er det ganske åpent landskap her. Jeg har ikke sett dyr i dette området enda så vet ikke helt hvorfor det er inngjerdet. Men lukker alltid porten i begge ender uansett 🙂 Du fortsetter videre østover til du kommer til en ny port. Rett etter denne porten er det en sti til høyre som du skal følge. Du ender i et boligfelt og går så videre på asfalt til hønsehuset i lepsøybakken.

Isak spesial kart

Liker lengden på denne turen også ❤

bilder fra Isak spesial tur
Isak spesial tur
bilder fra Isak spesial tur
Isak spesial tur

Tursporet mitt kan lastes ned som GPX fil:

Flere turer i Lepsøyskogen finnes HER

God tur ❤❤❤