Da ble jeg endelig ferdig å strikke vesten min som jeg har døpt Korona-vesten. Jeg fikk akkurat garnet i hus før skolene stengte og jeg valgte å ha hjemmekontor pga. situasjonen som oppstod. Så dette har vært mitt strikkeprosjekt de siste ukene.

Korona-vesten er strikket med dobbel tråd Drops Brushed Alpaca silk på pinne 5 og 3.5. Den er strikket med fargen lys rust (nr. 22). Link til garn her. Drops Brushed Alpaca silk tilhører garngruppe C.

Jeg brukte litt mindre enn 5 nøster og prisen for garnet ble på 145kr!

Den er strikket i Medium etter oppskrift. Har kun laget ribbene litt kortere enn oppskriften, ellers er oppskriften fulgt. Navnet til denne vesten er egentlig Fødslesdags-vesten, men synes det passet bedre med Korona-vesten siden situasjonen er som den er for tiden. Oppskriften fant jeg gratis på en dansk blogg som heter FiftyFabulous.dk og oppskriften finner du her.

Korona-vesten

Det er flere fine strikkeoppskrifter på Fiftyfabulous så jeg anbefaler deg å ta en titt på bloggen hennes. Det er blant annet flere fine vester og gensere der. Jeg har tenkt å strikke Straumur genseren derfra, så den er lagt til strikkelisten min nå 🙂

Men først skal jeg begynne på en vest til som jeg bestilte garn til samtidig og det blir morsomt å se om også den blir ferdig mens vi er hjemme under Covid-19 virusangrepet. Vi aner jo ikke hvor lenge dett kommer til å vare, men det viktigste er at vi fremdeles friske og det er jeg takknemlig for.

Korona-vest
Korona-vesten

?? Ønsker dere alle en riktig så fin Covid-19 fri Påske ??

Link til andre strikkeprosjekt her