PARFYME

Jeg er en parfymeentusiast, jeg simpelthen elsker parfyme. I det siste har jeg også begynt å jakte på den perfekte øyenskyggepalett. Jeg har tidligere bare kjøpt duo farger eller single øyenskygger, men nå har jeg kjøpt min første palett som har mer enn 4 farger! Jeg har også kjøpt meg en parfyme denne måneden og jeg har lyst å skrive litt om det jeg har kjøpt og selvfølgelig vise dere noen bilder 🙂

Rituals Fleurs De L’Himalaya EdP

Parfymen jeg kjøpte fant jeg hos Rituals. Den lukter utrolig godt men eneste grunn til at jeg faktisk kjøpte den er at den kom i en reisestørrelse! Veldig praktisk og ikke minst billig. Jeg betalte 160kr for den.

Jeg kjøpte Fleurs De L’Himalaya EdP i 15ml

Trenger du egentlig en stor parfymeflaske?

Parfymer som jeg ikke har eid før vet jeg ikke om jeg kommer til å like i lengden. Jeg må nesten ha brukt parfymen i noen dager, før jeg er sikker. Flere ganger har jeg funnet ut etter en ukes tid at denne parfymen ikke var meg likevel. Da er det kjedelig å sitte igjen med en stor flaske som du ikke kommer til å bruke opp.

Det er ikke alltid man har noen å gi den bort til. Ikke er det så lett å selge brukte parfymer heller, og akkurat det synes jeg er rart. Jeg har lest i flere kvinneforum at flere faktisk synes det er ekkelt. Jeg synes ikke det og skulle ønske det ikke var så tabu å kjøpe brukte parfymer.

Men ville egentlig bare informere dere om at noen av parfymene på Rituals kommer i reisestørrelse! Mitt tips er å kjøpe en eller flere småflasker og prøve seg litt frem. Før en eventuelt kjøper en stor flaske 🙂 De har både til herre og dame forresten.

De er utrolig søte også da disse små parfymeflaskene:-)

Fleurs De L’Himalaya EdP

ØYENSKYGGEPALETT

Sigma øyenskyggepalett Warm Neutrals Volume 2
Sigma warm neutrals volume 2

Den øyenskyggepaletten som jeg til slutt kjøpte tror jeg faktisk ikke det er mulig å få kjøpt i en fysisk butikk. Ihvertfall ikke her i Bergensområdet. Skulle vel tro jeg kunne nøye meg med en av de som de faktisk har i butikkene? Neida selvfølgelig skulle jeg ha lyst på akkurat denne….

Hadde det ikke vært for nettbutikker så hadde jeg ikke kjøp meg denne øyenskyggepaletten.

Hvor får man tak en fin øyenskyggepalett?

Er det bare meg eller begynner utvalget i norske butikker å bli dårligere? synes alle butikkene har mye av det samme utvalget. Utvalget av øyenskyggepalett i norske butikker er preget av mye varme og mørke farger synes jeg. Det er også overvekt av glitter og shimmer og ofte lite fargepigment. Eneste jeg vurderte å kjøpe fra en fysisk butikk var; The balm nude dude eyeshadow. I den var det så lite mengde øyenskygge i paletten, så de fineste fargene kom til å gå fort tom!

Sminken til Kardashian jentene; Kim med KKW Beaty og Kylie med Kylie Cosmetics kunne jeg godt tenkt meg å prøve også. Heller ikke disse er mulig å få kjøpt i norske butikker. Ikke engang norske nettbutikker selger det!

Til slutt fant jeg

Merket som jeg falt for heter Sigma. To av palettene til Sigma ville jeg egentlig kjøpe. Endte opp med Sigma warm neutrals volume 2 øyenskyggepalett denne gang. Jeg får se om jeg kjøper den andre senere. Den andre het Sigma Enchanted eyeshadow palette.

Jeg valgte dette merket er på grunn av noen YouTube videoer der de brukte Sigma sin øyenskyggepalett i sminketutorial.

Jeg ble veldig inspirert av videoene og for det første så falt jeg veldig for fargene. For det andre var det flere matte farger og ikke minst hadde de mye pigment. Siste men ikke minst ble det ikke så dyrt heller da det var på salg.

Sigma øyenskyggepalett Warm Neutrals Volume 2
Sigma warm neutrals volume 2 øyenskyggepalett

Link til youtube videoer av øyenskyggepalett:

YouTube link 1

YouTube link 2

YouTube link 3

Veldig fornøyd med disse fargene og det er faktisk vanskelig og bestemme seg for det er så mange fine farger. Toasty og Iconic er foreløpig favoritten

Sigma primer

Kjøpte også Sigma sin primer til øyelokkene som flere anbefalte på YouTube. Valgte fargen Persuade og den passer veldig fint til min hudtone. Nesten alle andre primere jeg har kjøp før har hatt for mye gulfarge i seg. Men denne er mer kald i fargen og dekker veldig godt og sitter bra hele dagen.

Eyeshadow Base Primers Persuade Sigma Beauty Øyeprimer
Eyeshadow Base Primers Persuade Sigma Beauty Øyeprimer

Fant også ut at Sigma er veldig kjent for sine sminkekoster.

Se på YouTube videoene jeg har linket til over, så forstår du hvorfor de bruker flere sminkekoster. Nå har jeg kun to koster og det merker jeg er for lite, så har satt det på innkjøpslisten min.

Sigma Lipstick

Kommer definitivt også til å bestille meg minst en lipstick fra Sigma. En av fordelene med dette merket er at det ikke er så mange som har samme farge som deg 🙂

Ha en fin dag videre 🙂

Tilbake til hovedside