Endelig en søndag med skikkelig fint vær og så hadde jeg planlagt en dag med innredning og ommøblering. Ikke første gang planene mine og værgudene ikke er er samstemte, jaja. Jeg hadde allerede avtalt henting av en brukt pult, kjøpt via Finn.no og har ommøblert kontoret i dag for å få plass til den. Den gamle pulten min var alt for liten og jeg har lenge hatt lyst å kjøpe en større. En slik pult som jeg hentet i dag har jeg faktisk hatt tidligere, men solgt igjen på grunn av flytting. Men nå er sirkelen sluttet for nå eier jeg en slik pult igjen:-)

Den nye pulten er en LINNMON bordplate 150x75cm i hvit høyglans fra IKKEA med FINNVARD bukker under.

Legger ved et før og etter bilde av kontoret. Jeg er veldig fornøyd med dagens innsats 🙂

Ommøblering av kontoret
Ommøblering av kontoret

Siden jeg jobber som teknisk tegner og har syprosjekter av og til er det veldig praktisk med en stor pult. Når er det egentlig ikke praktisk med en stor pult? Rommet ser nemlig mye ryddigere ut med en gang. Jeg skal lage et system på pulten med alle skrivesakene mine og kanskje få inn en grønn plante, bordlampe og et bilde på veggen kanskje, men uansett fornøyd så langt.

Nå sitter jeg her ved den nye pulten min og spiser litt ost og kjeks. Skal straks igang med å øve meg litt på å bruke Wacom tegnebrettet mitt.

En fin søndag videre ønskes til mine lesere 🙂