Hei

Jeg må bare innrømme at jeg elsker å handle på nett og flere med meg ifølge avisene og media. Spesielt basis plagg til garderoben og en del kosmetikk og kremer handler jeg ofte på nett. Og ingenting er bedre en tilbud og rabatter på ting du uansett trenger. Jeg synes nettbutikkene ofte har bedre tilbud enn de fysiske butikkene og tilbudene er mer varierte og flere, slik at jeg velge det tilbudet som gir mest rabatt på mitt aktuelle kjøp. Jeg handler til meg selv og barna stort sett.

I tillegg til rabatten du eventuelt får i nettbutikken når du handler kan du også få bonus på hele kjøpet ditt i tillegg, og jeg bare elsker slike muligheter!! Jeg får følelse av å ha gjort et godt kjøp og jeg får bonus for å være en trofast kunde 🙂

Hvor mye bonus du får avhenger jo selvsagt av hvor mye du handler, men handler du til selv og gjerne noen familiemedlemmer så blir det en del penger av det i året.

Bonusen jeg snakker om er bonus fra Nettbonus.no. Går du inn i butikkene via nettbonus sin side får du bonus på kjøpene dine. Det er utrolig mange kjente butikker der og dekker behovet for de fleste.

Så jeg anbefaler deg virkelig å gå inn på nettbonus.no og lese mer om det, kanskje det er noe for deg?

Settes stor pris på om du logger deg inn via min vervekode, men det selvfølgelig frivillig om du vil gjøre det.

https://nettbonus.no/r/8077

Ha en fin fin søndag 🙂