Siden det var meldt så fint vær til i dag bestemte jeg i går at hele familien skulle samles om en aktivitet og dra ut på Lysøen med båten vår i dag. Heldigvis var de fleste positive til dette.

Eldstemann har forlenget påskeferie og drar tilbake til Trondheim på torsdag. Eldstejenten ble heldigvis med selv om hun er russ i år. Minstejenten nektet å være med for hun hadde vært der før og da var det ikke vits i å dra tilbake der. Hun ble derfor igjen hjemme etter litt frem og tilbake.

Jeg dro litt tidligere fra jobb i dag og fikk laget en kjapp pastarett før vi kom oss av avgårde. Været var nydelig og det ble en flott tur. Å rusle rundt på stiene på øyen er magisk og kan virkelig anbefales. Hunden vår Trine elsket det også.

Kafeen på Lysøen

Synd cafeen ikke var åpen for sesongen enda, men tror nok jeg må tilbake her i sommer for å nyte den koselige plassen og utsikten.

Stiene har skjellsand dekke
Båten vår

Takk for turen ?